måndag, oktober 26, 2015

Tillbaka till verkligenheten

Det har varit mycket snack om tillbaka till framtiden den sista tiden men för egen del är det tillbaka till verkligheten idag. Solresan som jag sett fram emot under hösten har nu passerat så nu får man väl se fram emot jul kanske….? Hur som helst var det tillbaka till jobbet och vardagen idag. Tack och lov så hade det inte kommit in några högar med ärenden och de mail som kommit hade jag läst redan under semestern så många grejer var redan besvarade. Skönt med lite mjukstart!

Hade däremot en del annat att ta tag i dessutom. Ringa försäkringsbolaget eftersom jag ju skadade bilen mot en stolpe för två veckor sedan. När det var gjort var jag också och visade upp bilen för plåt- och lackeringsverkstan och bokade tid för att lämna in bilen. De har att göra märktes för jag fick tid först den 11 januari! Det är ju ingen fara eftersom det bara är lite fula märken på bakdörren och inget som begränsar funktionen på bilen så det går bra.

Henke var och bytte en bult till vinterdäcket till Santa-Fen så nu kan vi byta till vinterdäck till helgen.

Ringde också till Fritidsresor för att om möjligt få någon form av ersättning eftersom vi var tvungen att köpa nya tågbiljetter på hemresan pga flygförseningen. De blev dyra biljetter eftersom det är höstlov och det bara fanns klass-1 biljetter kvar på alla tågen den dagen. Ev ska man kunna få ersättning från flygbolaget men det är tveksamt, tror att det var lite för lite tid för att de ska betala ersättning men vi provar i alla fall.

Självklart var jag hemma till tjejerna på lunchen och sedan fick de följa med till plåtverkstan och sitta i bilen några timmar på eftermiddagen.

Älgprover från Agön och Kråkön kom in visade på mycket höga värden så än märks spåren från Tjernobyl ute på våra öar.

Jobbade på fram till klockan 16:45 å konstaterar då att det bara är att ta på sig reflexer och pannlampa för från klockan 17 är det kolsvart ute. Nu är det den tråkigaste perioden. Hoppas att vi snart får komma in och träna i Totohallen!

På kvällen käkade vi Ceasarsallad och såg husräddarna som var från Hudiksvall idag.

Inga kommentarer: