tisdag, oktober 27, 2015

Mörkerpromenader

Ja nu är det som det är när man kommer hem från jobbet så det gäller att istället passa på och låta hundarna göra nått på lunchen. Idag fick de några dubbelmarkeringar inne i skogen samt varsitt linjetag. Inga svåra grejer men nått i alla fall….

Efter jobbet tog jag och Henke med tjejerna på en promenad runt Nordenholm. Tog fram nya reflexkoppel och de var verkligen stor skillnad om man jämförde mee de gamla. De är nu de behövs som mest.

Hoppas att vi kan börja träna i Totohallen snart för då blir man lite motiverad att köra lydnadsträning igen. Har väl ett halvår på mig att träna in 3:ans moment med tjejerna nu. Humla kan de flesta men det skiter sig alltid med vittringen för hennes del men vi får traggla vidare. Nu ska de ju träna samma moment så då känns det som att det blir lite lättare.

När vi kom hem blev både jag och Henke sittandes i telefon någon timma så middag blev det inte förrän klockan var 20:30. Efter det gjorde vi räkningar och sedan frös jag som en liten gris så jag la mig under filten. Det skulle jag inte gjort för både jag och Henke somnade i soffan och vaknade inte förrän vid 3-tiden. Oj då!

Inga kommentarer: