tisdag, oktober 06, 2015

Kortvecka

Eftersom jag tagit ledig på måndag för att köra hem från Piteå så blir denna veckan en dag kortare vilket personligen känns väldigt bra men samtidigt skulle jag behöva spendera mycket tid på jobbet nu för att jobba bort lite ärenden som jag känner att det är lite panik med. Ja ja det är bara att nöta på så ska nog allt bli gjort i sinom tid.

På lunchen gick jag som omväxling en skogspromenad med tjejerna. Efter jobbet blev det en hel del gjort. Började med att ställa ut reflexplogpinnar längst vägen i samband med att vi skulle gå en promenad med tjejerna. Gick vägen genom byn men gick sedan över täkterna när vi gick hem.

Väl hemma packade jag ur viltfrysen och frostade välbehövligt ur sen. Härligt när man upptäcker att man har långt mycket mera vilt i frysen än man först trott. Trots att jag gav bort gässen i helgen så har jag en gås, säkert 15 änder, 10 mås/trutfåglar, 10 kaniner, tre fasan, två kråkor, en duva och en uggla som hittades död förrförra året och som då åkte in i frysen.

Efter middagen hann jag torka ur och slå igång frysen men tog mig också ett dopp i spa-tunnan. Första doppet i minusgrader men vilket dopp det blev. –2 grader, stjärnklart och dessutom ett sprakande norrsken.

Inga kommentarer: