söndag, oktober 18, 2015

Första heldagen i solen

Rutinerna har redan börjat ta form. Uppstigning klockan 08.30 för att gå ner och äta frukost. Gick sedan ner till poolen och idag började jag direkt med att avverka mina första 500m för dagen.

Solade och mådde gott vid poolen hela förmiddagen. Drack litervis med vatten och före lunch provade vi några av drinkarna som erbjöds.

Lunch intogs i restaurangen, Förrätt blev alltid dagens soppa och sedan blev dagens lunch en ceasarsallad. Lunchen avslutades med kaffe och tårta.

På eftermiddagen var vi nere på stranden och snorklade igen. Även idag simmade vi runt i ca 45 minuter till 1 timma. Härligt! Andra kilometetern redan avverkad.

Redan första dagen bokade vi in några utflykter så på tisdag kommer vi att åka på en katamarantur hela dagen och på onsdag blir det en guidad tur till Famagusta.

Efter middagen idag hamnade vi som vanligt på underhållningen på hotellet vilken startar varje kväll klockan 21. Idag fick man önska låtar som spelades så det blev riktigt röjigt trots att vi kan konstatera att det är ganska hög medelålder på detta hotell. Mycket pensionärer blir det!

DSC_1322bDSC_1329b

Avslutade med att spela lite kort på balkongen idag

Inga kommentarer: