söndag, november 29, 2015

En effektiv första advent

Vaknade med huvudvärk så Henke tog hundarna på en promenad. När jag piggat på mig något gick vi ut och började täcka båten. Mellan varven täckte jag också blommorna för vintern. Vi har en vindruvsranka i lusthuset som behöver lite isolering under vintern. Dessutom har vi en björnbärsbuske mot husväggen som inte klarar vintern utan lite extra omtanke.

Klockan 13 åkte jag till Masbo där jag och Anna hade bestämt träff för hundträning. Vinna och Mossa var de som drillades i markering och dirigering idag. Anna hade lagt upp tre dirigeringsplatser när jag kom ut. Både Mossa och Vinna var rätt ofokuserade vid markeringsarbetet i början men det tog sig på slutet då de var duktiga bägge två.

Vi avslutade träningen med att ta ut Humla och Lizzie som fick plocka in ett stort sök. Humla var riktigt riktigt duktig och fokuserad idag.

Direkt när jag kom hem lastade vi bilen full med återvinningsgrejer och åkte och lämnade det på vägen ner till stan och skyltsöndag. Kan ju inte missa skyltsöndag även om vädret inte direkt resulterar i någon julstämning.

På vägen hem käkade vi Pizza och när vi kom hem bakade vi lussekatter.

2015-11-29 20.54.32

Vilken effektiv och bra dag! Massor med julgrejer idag så vi avslutar med en till…. år fina Amaryllis med hela 9 klockor.

2015-12-02_20.51.03

Inga kommentarer: