lördag, november 21, 2015

Shoppingresa till Uppsala

Idag åkte vi tillsammans med Ida och Gösta till Uppsala. Vi brukar åka på en shopping/lyx-helg varje november/december men eftersom vi åkte till Peking i fjol så var det två år sedan sist.

Det spelar in Gladiatorerna i Sundsvall i helgen så vi lyckades inte få tag i några hotellrum så istället blev det tillbaka till Uppsala i år igen.

Vi åkte klockan 08:30 efter att vi lämnat Humla till Lasse och Birgitta. Vinna “flyttade” till Roland och Gunilla redan i gårkväll. Efter incheckning på hotellet gick vi ner på stan. Henke och Gösta gick för sig och jag och Ida gick på egen hand.

Vi träffades och käkade gemensam lunch och sedan delade vi på oss igen.

Klockan 15 gick vi till Katalin där vi tänkte ta en Irish Coffe och lysna på lite jass. Tyvärr var det så fullt så vi gick till Stationen istället. Det var också mysigt!

Efter det så gick vi till Hotellet. Henke och Gösta gick ner och bastade medan jag och Ida gjorde i ordning oss på varsitt håll. Träffades sedan i rummet för lite skumpa och tilltugg.

Vi hade bokat bord på Tsatsiki, en grekisk restaurang nere vi ån. De har sååå god mat! Man blir aldrig missnöjd och dessutom får man mycket mat.

Vi avslutade kvällen med en kaffe på Terassen.

Inga kommentarer: