söndag, oktober 02, 2016

Dagen efter…. en resdag

Dagen efter, bröllopet dagen före. Kände mig pigg och fräsch så det var nog klokt att jag inte tog in några drycker efter 23-tiden. Sovmorgon blev det i alla fall, steg inte upp förrän klockan 9 å då blev det en rejäl hotellfrukost hemma hos Ulf och Eva.

Vid 11.00-tiden åkte jag, Ulf och Eva för att hämta våra bilar i Åtvidaberg där ju bröllopet i går var.I festlokalen hade det redan städats upp och fixats å precis innan vi åkte därifrån kom brudparet förbi. Festen hade pågått till 3-4-tiden så de såg lite slitna ut av förståeliga skäl. Mycket spänning och dessutom en sen kväll med säkert en hel del dryck. 

Tillbaka hemma hos Ulf och Eva blev det fika och sedan sa vi hej då för denna gången. Fredrik och Bea hade också kommit förbi så att vi hann träffa dem en kort stund också.

Hemvägen gick genom Stockholm och även om det vissa bitar inte gick så fort så flöt det på hela tiden så redan hem tog 4,5 timmar. Lämnade av Lasse och Birgitta och åkte sedan och hämtade hundarna ute i Saltvik. Det lät som att allt gått bra där som synes!

Resized_20160930_203209Resized_20161001_153806 

Till middag blev det en pizza och sedan packade vi upp och slappade lite framför tvn men det blev en tidig kväll för vi var bägge två rätt så trötta.

Inga kommentarer: