fredag, oktober 07, 2016

Första valprörelserna i Vinnas mage idag….

Även idag blev en hektisk dag på jobbet och jag kom m först vid 17-tiden. Skjutsade då ner Henke till stan då de skulle ut och käka med jobbet. Eftersom det nu blir mörkt så tidigt så tog jag på reflexvästar och pannlampa innan jag gick ut och det var tur. Gick en runda i skogen så att tjejerna kunde vara lösa. Det gäller att passa på för på måndag börjar älgjakten… Det hann bli rejält mörkt innan vi kom hem.

Å sen är det väl typiskt! Vinna hittar hur mycket skit som helst att äta hela tiden. Först var det nått på täkten, antar att det var nån skit eller nått. Sedan hittar hon en påse med typ thaimat eller nått vid en hög med kantareller. Hungrig som få är hon uppenbarligen… Winking smile

När vi kom hem blev det palt till middag, som vanligt när Henke är borta. Efter maten blev det lite tv-titt å då ligger Vinna i mitt knä med magen i vädret. Jag stryker och klämmer och känner lite å då! Som ett litet bubbel i magen kände jag valparnas rörelser för första gången. Hur häftigt som helst!

Vinna dygn 48-2

Vid 22:30 somnade jag i soffan men 23:30 ringde Henke så då åkte jag och hämtade honom. Väl hemma igen så somnade jag direkt igen.

Inga kommentarer: