måndag, oktober 31, 2016

Första dagen tillbaka i arbetslivet

Uppstigning som på den gamla goda tiden innan valparnas intåg i mitt liv. Duschade och gjorde mig klar medan Henke åt frukost och tog tjejerna på en morgonpromenad. När han hade åkt så gav jag tjejerna mat och när det käkade och valparna låg stilla och smaskade på Vinna så passade jag på att åka till jobbet. Var på plats på kontoret mellan 07:30 och 10:00 då jag åkte hem och gav Vinna mat igen och satte mig sedan och jobbade hemma samt åt frukost.

Vid 11-tiden blev det en promenad med tjejerna och sedan jobbade jag på fram till 13:30 då det var lunch. Hade tänkte åka tillbaka och vara ytterligare några timmar på kontoret men jag kände att de jobb jag hade idag blev mera effektivt om jag satt hemma. Härligt! På så vis lyckade jag få ihop 8 timmars arbetsdag utan att vara ifrån valparna mera än drygt. 2 timmar. Perfekt!

Klockorna är omställda så nu är det kolmörkt klockan 17 vilket innebar att det blev en promenad i kolmörker när Henke kom hem. Första promenaden då vi kunde gå alla tillsammans igen. Visserligen bra mycket kortare än vad vi annars går men i alla fall ett par kilometer. Tror nog att Vinna njöt för hon kändes mycket piggare på kvällen.

Gjorde ett försök med kloklippning ikväll men tror att jag väntar och gör det i lite bättre ljust. De är ju så tunna så tunna de små klorna. För det kan väl inte vara så att man börjar drabbas av åldersseende?

Till middag blev det morotssoppa och vitlöksbröd och sedan blev det en film på kvällen.

Jaja, blir väl en bild idag då…

DSC_0933

Inga kommentarer: