söndag, oktober 16, 2016

Vilken härlig höstdag det blev!

Började med att förbereda valprummet. Valplådan är “bäddad” för valpning och sedan har jag gjort en låda med alla grejer som man kan behöva samt en “soptunna” med lock och en hög med frottéhanddukar mm. Till veckan ska det ske….

Fortsatte att tvätta textilier från båten och hände dem ute. Tog sedan med tjejerna på en promenad och passade också på att ta med kameran då solen kom fram mellan varvet. Gick först ner på täkten men blev fundersam om de sprutat där så höll hundarna kopplade så att de inte skulle börja käka gräs och annat och gick sedan upp där jag kunde. Gick istället efter vägen men på vägen tillbaka gick vi genom hästhagen istället. Vek upp i skogen och gick upp på hygget och avslutade sedan promenaden i solen nere vi sjön. Vi gick inte lång, inte fort men vi var ute i drygt 2 timmar. Riktigt härligt!

Här kommer lite bilder på världens vackraste tjejer!

DSC_0547b DSC_0548bDSC_0570

DSC_0583b DSC_0588bDSC_0596bDSC_0607b DSC_0656bDSC_0671bDSC_0680bDSC_0663b DSC_0688b

Henke vinterkonserverade båtmotorn och förberedda bilen för morgondagens besiktning.

När vi kom in gjorde vi lite krustader med Jalapeñoost och slappade en stund i soffan innan vi satte igång med middagen. Idag blev det grillat

På kvällen väntade Johan Falk på tv.

1 kommentar:

Unknown sa...

åh vad spännande vi sitter här och räknar ner dagarna och hoppas att det blir en lite valp tjej över till oss // Sara med familj.