onsdag, oktober 26, 2016

En tur till veterinären igen

Eftersom Vinna fortfarande flåsar och tempen ligger på ca 39 så ringde jag och hörde om de hade nån tid under dagen. Skulle ändå in och betala för lördagens besök så då kunde de få kolla upp henne samtidigt. Jag fick en tid på eftermiddagen. Under dagen tyckte jag att Vinna lugnade ner sig oh sov rätt avslappnat men nu hade jag en tid så det var väl bara att åka in…

När de tempade henne på kliniken så låg den på 39,8. Blev kläm och känn och provtagning och röntgen för att utesluta infektioner och annat och vad jag förstod så såg alla värden bra ut så vi avvaktar och hoppas att kroppen rider ut detta själv. Jag fåt tempa och sen får vi se om det värsta flåsandet upphör. Vi håller tummarna!

Väl hemma, ett antal tusenlappar fattigare så jag betalade helgens besök så blev allt lugnt. Vinna sov, valparna åt och sov och jag hade fruktansvärd migrän från nacken som värkte och knakade nått hemskt.

När Henke kom hem så blev det vägning av valpar och sedan middag och då lättad det något i huvudet men det gick inte över. Hoppas att det inte blir en skitnatt utan att jag får sova så att huvudvärken går över.

Kvällen blev i alla fall väldigt lugn. Vinna låg lugnt i valplådan och sov och jag hann med att fixa lite med bloggen och bilder.  

DSC_0842bDSC_0846bDSC_0872bDSC_0873bDSC_0876bDSC_0878bDSC_0880bDSC_0881b

Inga kommentarer: