torsdag, maj 11, 2023

En riktigt effektiv dag

 Var på jobbet redan klockan 06:30 i morse och började med att städa förrådet och flytta över alla grejer från omklädningsrummet där vi ställt in allt. Jag och Fredrik monterade sedan ihop alla hyllorna och bar ner grejerna från korridoren så att det är lite bättre ordning uppe hos oss nu.

Jobbade sedan på fram till strax före klockan 11:30 då jag åkte och kollade ett nedskräpningsärende och åkte sedan hem till tjejerna. Gick en promenad längst med bäcken. Vinna kändes väldigt seg idag. Redan när jag öppnade dörren såg jag att hon var lite borta. Låg i sin bädd med tungan lite utanför munnen och bara tittade på mig när jag klev in.... Skällde inte och ställde sig inte upp. Har aldrig hänt förut. När Esset kom springande, då först reste Vinna sig och viftade glatt på svansen. Idag var det så härligt väder att jag kunde sitta ute och käka min lunch.


På eftermiddagen blev det skrivjobb och lite webinarium men klockan 16 fick det vara nog...

Åkte hem och bytte om till löpkläder. Tog Esset på en löprunda medan Henke gick med Vinna. Direkt när jag kom tillbaka så tog jag på mig långbyxor och hämtade vilten för lite vilt och avlämningsträning nere vid sjön. Riktigt effektiv dag!

Medan Henke fixade middagen så duschade jag och sen blev det middag och Mello....

Inga kommentarer: