tisdag, maj 30, 2023

Hemmajobb och bortajobb

 Satt hemma och jobbade idag på förmiddagen och fick massor gjort. Hann med både beslut, och en massa inspektionsrapporter.

Efter lunchpromenaden med tjejerna åkte jag in på jobbet och satt på kontoret och jobbade resten av dagen. Efter lunch kom den nya kommundirektören på besök och då hade vi också gemensamt fika med Plan och bygg för första gången sedan flytten.

Efter jobbet idag gick vi en promenad med tjejerna, käkade middag och sedan åkte jag iväg till Lingarötjärnen för träning tillsammans med Zenitha, Sofia och Ann. Blev årets första lite mera omfattande vattenträning. 


Tycker Esset blivit sååå duktig på vattendirigeringar däremot är hon lite omständig ibland på markeringar i vatten beroende på hur de hamnar. Tycker att hon ska gå rakt i men ligger markeringarna efter kanten så vill hon gärna springa efter kanten och gå i där det är kortast att simma å då blir det omständigt eftersom hon inte är hunden som kastar sig i direkt. Men men det är inte ett lika stort problem som tidigare så det ska nog lösa sig efter några träningar.

När jag kom hem gjorde jag iordning häggblomssaften som nu ska stå i kylen i fyra dagar innan den ska silas av. Ska bli spännande att testa.

Inga kommentarer: