tisdag, maj 09, 2023

Hemmajobb och ny cirkulationspump

 Vi upptäckte ju när vi kom hem i söndags att det var kallt i huset. Igår ringde Henke reparatör och idag klockan 8 var de hit och bytte cirkulationspumpen så nu ska det nog bli varm igen. Gick på kortare tid än en timma så det blev nog inte svindyrt heller... 

Perfekt att man kan jobba hemma när sånt här händer. Eldade för att få varmt i huset medan jag jobbade. Behövde inte avbryta och åka hem för att VVS-reparatören skulle komma utan visade honom bara till förrådet så kunde jag fortsätta jobba. 

På fikat tog jag en dryg 5 km löprunda med Esset och sen på lunchen blev det en promenad efter bäcken med tjejerna innan jag åkte in och jobbade på plats på eftermiddagen. Eftersom jag började redan klockan 6 i morse så blev det lite flex idag då det ändå blev jobb fram till klockan 16:45.

En promenad med tjejerna innan Henke åkte iväg för att äta middag med några tyska besökare på jobbet så jag fixade middag på egen hand och sedan såg vi eurovision-semifinalen med Loréen som Henke precis hann hem till. 

Inga kommentarer: