fredag, februari 15, 2013

Äntligen helg

Vet inte varför men känns verkligen som att jag sett fram emot denna helg. Inte för att veckan varit sååå jobbig och inte för att jag ska göra nått såååå speciellt i helgen heller men skönt känns det i alla fall.

Hur som helst så har dagen bjudit på lite utredningsjobb gällande Iggesund hårdkrom och så var jag såklart hem till hundarna på lunchen.

Vår gata är fortfarande fruktansvärt oskottad och vi tar oss knappt hem på dagarna. Undrar hur länge det ska ta innan de kommer och röjer upp. Jag brukar inte klaga på snöröjningen men nu är det verkligen skiiiiit!!!!

Slutade tidigare än vanligt, kl. 16 så vi hann ut med hundarna innan det var alldeles kolsvart. Hann också köra igenom en rallybana med Vinna och Humla. Henke fick helt utan att kunna nått om rally välja ut 11 skyltar som jag sedan satte ihop till en bana. Bra träning!!!

När jag kom in fick Neo testa lite rally, gick väl sådär… Passade sen på att klippa klorna på alla tre samt frisera Vinnas tassar lite innan maten. Idag blev det kreolsk söndagsgryta trots att det var fredag.

På spåret väntade klockan 20:00 Martiniglas

Inga kommentarer: