torsdag, februari 07, 2013

Uppfödarutbildning

Idag blev det långlunch för mig och Gunilla. Vi tog med hundarna till evakueringsvägen som var plogad och gick efter den med alla sex hundarna. Skönt att de fick komma ut och springa av sig ordentligt igen, det var ett tag sedan sist nu.

Efter jobbet var det meningen att jag skulle på uppfödarutbildning men eftersom instruktören blivit sjuk så blev det inget. Istället gick jag en promenad med vovvarna, skjutsade Henke på logen och tränade sedan liiiite med Humla och Vinna. Vinna fick lite rally men kändes omotiverad så körde istället lite apportering och där gick det bättre. Enkla övningen men fokus låg på att komma in i position för att få belöning = jobba.

Men Humla körde jag liiite rally och hon är duktig samt vanlig lydnad i form av fjärrdirigering vilket gick väldigt bra trors 10 meters avstånd och utomhus. Duktig Humla!!!

Väl inne så gjorde jag handlalista inför helgen och sedan däckade jag i soffan och vaknade inte förrän Henke ringde och ville ha hämtning klockan 22. När jag kom hem satt jag uppe en halvtimma men gick sedan och la mig och måste ha däckat direkt även nu. Varför är man så trött????

Inga kommentarer: