söndag, februari 03, 2013

Hundträning och vårväder

Vaknade vid 8-tiden men tog det lugnt och kom inte igång på riktigt förrän vid 11-tiden. Efter frukost och lite annat så tog vi mer oss hundarna och promenerade ner på stan. Även i dag var vädret bästa tänkbara med sol och –4 grader. Kan inte bli bättre vinterväder!!! På stan hämtade vi bilen som jag lämnat när vi åkte till Ljusdal i går.

Väl hemma igen så gjorde vi snabbt en handlarlista så åkte Henke och handlade och jag åkte till räddningstjänsten för att träna hund med Anna och Zandra. Jag och Zandra började med småttingarna Vinna och Jaga. Gjorde linjetag efter skoterspåret och markeringar i kombination med linjetag. Funkade finfint och Vinna var riktigt duktig!!! Tyvärr tog det slut batteri i kameran så det blev bara tre bilder på Vinna.

DSC_0356DSC_0358DSC_0359

Bytte sedan till Humla och körde Långa dolda linjetag med störningsmarkering och även detta gick fint. Härlig träning, i härligt väder med härliga hundar. Skoj men visst längtar jag till barmarken för lite mer variation i träningen.

När jag kom hem packade jag ytterligare några lådor med glas och Henke bar ut grejerna i garaget för nu har vi hunnit packa runt 12-13 kartonger och det är inte så hemtrevligt att ha stående i vardagsrummet Blinkar

Till middag blev det Risotto med räkor och sparris och dessutom hade Henke slagit på stort och köpt färska pilgrimsmusslor. Mums!!!

Efter en promenad med hundarna klippte jag Henke men sen kände jag att jag hade gjort tillräckligt för idag så det blev en film som avslutning på en härlig helg!.

Inga kommentarer: