lördag, februari 16, 2013

Födelsedagsmiddag och helgjobb som blev kortare än det var tänkt…

Inte blev det nån sovmorgon idag heller. I morgon SKA jag banne mig sova länge!!!

Idag blev det först en promenad med vovvarna sedan slappade vi framför vinterstudion men inte fick det nått bättre för svenskarna i alla fall. Hade hoppats på ett guld men det blev ett brons.

Åkte och käkade lunch på Frasses och sedan släppte Henke av mig och hundarna i skogen så jag tog en långpromenad efter skoterspår vilket var rätt jobbigt eftersom det var på tog för löst för min smak. Hade laddat startpistolen med 4 skott så de smällde jag av vid olika tillfällen. Himla bra att skjuta lite nu och då utan att det kastas nått eller ska hämtas nått. Borde jag göra oftare. Tror detta är första gången i år.

Väl hemma blev det en dusch och sedan var det dags att åka iväg till Håsta där det väntades kalas för Anton och Birgitta, 10 år och pensionär fyllde de….

Tacomiddag och sedan tårta och efter det så var det självklart melodifestivalen.

Eftersom jag skulle ut och jobba åkte vi sedan hem och gick med hundarna och klockan 22:30 begav jag och Per oss ner på san för lite ljudmätningar. Tråkigt nog var det väldigt lugnt på nöjesfronten så ett så ett ställe var helt stängt, ett ställe höll på att stänga ner och ett ställe var det mycket folk på. Det sista stället vi gick på var det också dåligt med folk på så diskodelen hade ännu inte kommit igång. Blir till att ge sig ut och mäta vid senare tillfälle….

Inga kommentarer: