onsdag, februari 06, 2013

Årsmöte

Så var det dags för nästa uppdrag. En hyffsat lugn dag på jobbet, skitväder när jag var hemma på lunchen. lite praktiska arrangemang med att hämta smörgåstårtor, paket och annat...

Efter jobbet blev det en snabbis hem och sedan var det dags att åka till Delsbo för årsmöte med SSRK hälsingland samt årets första styrelsemötet med sektionen. Fortfarande ett riktigt busväder ute vilket innebar att jag fick börja med att åka till Iggesund där Helena hamnat liiiite för nära kanten med sin stora Chrysler vid parkeringen och därför hade bilen sjunkit ner utanför kanten. Men säg det bilkrångel som inte tre tjejer klarar! ;-)


Mötet hölls i år i Delsbo på Tingshuset och det var nog rekordfå som var där i år. Undrar om det kan bero på vädret. 7 representant från norra delen och EN från södra. strongt!  Ja inte strongt att BARA få ihop en enda representant men strongt ändå av denna representant att i detta väglag ge sig ut efter vägen...

Hur som helst fanns det mycket smörgåstårta för de som kom och på mötet blev det ovanligt mycket diskussioner.

Direkt efter mötet körde vi styrelsemöte nummer ett för året så vi var färdiga först vid 22-tiden. Då var det dags för Chrysler nummer två att behöva hjälp då den inte startade. I detta fall lät vi den dock stå och skjutsade istället hem stackars Ingela som fick hämta bilen nästa dag istället.

Hem kom jag inte förrän klockan var närmare 23:30 och då var det inte så mycket annat att göra denna dag än att krypa till kojs.

Inga kommentarer: