lördag, februari 02, 2013

Uppvaktning, återförening och hembesök

Kan inte hålla mig så jag avslöjar redan nu att denna dagen blev en av det bästa på länge.

Början var dock tråkig då jag vaknade klockan 07:00 med huvudvärk.Tog  en rejäl dos migränmedicin och la mig igen fram till strax före halv 9. Åt frukost och packade inför dagen och tog sedan med hundarna ut på en promenad i UNDERBART väder. Här började den positiva delen av dagen. –5 grader, sol, vindstilla och alldeles folktomt och tyst och stilla. Då gick omedelbart huvudvärken över.

Strax före 10 kom Ida och vi åkte ner på stan och hoppade på bussen till Ljusdal där Kicki mötte upp. Åkte en tur till Ljustorget och sedan hem till Kicki och Henrik i Sjövästa. Stället visades upp i bästa tänkbara väder så det var verkligen en perfekt idé att åka ut dit direkt. Ett fantastiskt ställe med som vi även ser fram emot att besöka på sommaren. Byggnaderna har flera utrymmen som idag skulla passa utmärkt till “festlokal” men som tidigare har betydligt med dramatiska användningsområden eller vad sägs om Tingssal och mordkammare?

DSC_0324

DSC_0326

DSC_0328

DSC_0334

DSC_0337

DSC_0338

DSC_0339

Kicki bjöd på god lunch i form av rocculapaj, tomat och mozzarellasallad lufttorkad skinka, bröd och rött vin. Mycket smaskigt!!!

DSC_0345

DSC_0346

Till efterrrätt blev det Thiramisuglass, kaffe och ett sött dessertvin.

Vi hann verkligen inte surra klart innan det var dags att åka vidare till Romerska badet. Där blev det en härligt avkopplande stund (2 timmar) med bubbelbad, ångbastu, vanlig bastu frukt, mousserande vin och fortsatt prat om både minnen och framtid.

DSC_0348

DSC_0353

DSC_0355

Mycket trevlig och sjön dag å sååå roligt att äntligen träffas igen.

Klockan 17:40 tog jag och Ida bussen hem till Hudik. Henke hämtade oss och sedan åkte vi till Ida och Gösta och åt tacomiddag där,

Kvällen underhållning var självklart första deltävlingen i Melodifestivalen 2013.

En underbar dag avrundades med en promenad hem vid midnatt. Tack alla berörda för denna dag!!!

Inga kommentarer: