onsdag, februari 27, 2013

Skogspromenad även idag

Värmen håller i sig och även idag låg temperaturen runt +10. Det har nu varit plussgrader dygnet runt sedan i måndags. Bara hoppas att det håller i sig så länge som möjligt för det behöver verkligen tinas bort lite från gården om vi ska kunna flytta alla grejer som är utomhus under snön.

Gick längst med skoterspåret idag på lunchen och det var sååå härligt. Mjukt men inte så att det slog igenom så jag hade mera än gärna stannat kvar ute i skogen. Är dock lite less på att gå efter samma skoterspår jämt och det är absolut omöjligt att röra sig på sidan för då sjunker man ner minst till knäna.








Efter jobbet blev det en lång koppelpromenad. Både jag och Henke gick med hundarna och jag njuter till fullo av att det inte är mörkt och inte kalt. Nån hundträning blir det nog inte i veckan. Får väl se det som en vilovecka...

På kvällen packade vi ytterligare några kartonger med grejer. Denna gång åkte kokböcker, vinterjackor och sängkläder ner i lådorna. Nu är allt som ska packas på övervåningen nerpackat. Kläder tar vi löst i IKEA-kassar och grejer från köket kan vi inte packa ner förrän sista veckan.

Inga kommentarer: