tisdag, februari 05, 2013

Rallytest

Idag var det full huggning på jobbet och efter jobbet åkte jag till Räddningstjänsten för att träna Rallylydnad med Anna. Vi ställde upp en klurig bana och sedan värmde vi upp på området brevid innan vi gick in på plan och körde hela momentet. Första svängen var Vinna jätteduktig och sedan körde Anna med Lizzie och hon var ännu duktigare, 100p skulle jag säga!!!

Körde Vinna en sväng till och även denna gång gick bra.

Tog sedan ut Humla så att hon fick testa och hon är lättstyrd så trots att hon är helt otränad på rallylydnad så fixar hon banan bra.

Avslutade med att köra Vinna igen och nu var både hon och jag urkass. Konstaterar att jag måste träna uthålighet på Vinna. Det är inte frågan om att hon inte orkar men hon blir osäker när hon aldrig får godis och då blir det fel. Har ju bara kört 1-2 moment i sträck tidigare så det är ju inte så konstigt att hon tycker det blir länge utan godis när jag helt plötsligt kör 14 moment i ett sträck!!!

När jag kom hem hade Henke förberett maten så jag packade en låda med filmer innan maten hade gått klart i ugn. Efter maten blev det lite tv-titt. Kan ju inte låta bli att se Sveriges Riviera om Piteå Havsbad trots att de bara följer puckon och töntar eller i alla fall visar upp dem som sådanan.

Även ikväll kom jag i säng tidigt, före 23.

Inga kommentarer: