torsdag, november 08, 2018

Bad och Webinarium

Började dagen med att åka till badhuset och simma den sista kilometern för Kommunklassikern. Nu är jag i mål med alla momenten men ambitionen är nog ändå att jag ska försöka fortsätta simma en gång i veckan i alla fall fram till jul.

Idag hade jag sedan med mig med en praktikant på jobbet en stund på morgonen. Blev spontant och eftersom jag hade en webinarium så fick han hänga med på det. Det var ett riktigt intressant seminarium om föroreningssituationen på uppläggningsplatser för båtar. Det är ett ämne som är aktuellt här hos oss också eftersom länsstyrelsen inventerade våra småbåtshamnar i sommar och det nu efterfrågas lite historik och bakgrundskunskaper på de områdena.

Seminariet pågick fram till 13:30. Jag gjorde paus för fika och rastning av tjejerna och sedan tog jag sen lunch då jag gick ut i skogen med hundarna.  Efter promenaden så blev det mat för min del.

Efter jobbet bar det av hem föra att byta om och ge sig ut i mörkret och regnet tillsammans med tjejerna. Hade sedan lite förberedelser att göra inför kommande kurs i helgen.

Inga kommentarer: