tisdag, november 13, 2018

Simning och en tripp till Gävle

Började dagen med att åka till badhuset och simma i en halvtimma. Nu räknar jag inte längderna eftersom jag ju kommit upp i mina tre kilometer så istället simmar jag i 30 minuter för det är vad det ungefär brukar ta för mig att simma en kilometer.

Direkt från simhallen åkte jag till tågstation för att ta tåget till Gävle. Såklart var det inställt så jag fick kuska med buss istället. Tack och lov hade jag tid tillgodo eftersom bussen anlände 30 minuter senare än tåget men jag hann till mötet utan att stressa i alla fall.

I Gävle var det träff med Länsstyrelsen, Kustbevakningen, Polisen och några andra kommuners miljöinspektörer. Vi genomför gemensamma aktiviteter med miljöbrott i fokus och sedan är det bra att bara träffas så att man känner gemenskap och lätt kan kontakta varan när det blir aktuellt.

I går såg jag lite av himlen. Idag såg jag faktiskt lite sol också. Det var betydligt kallare direkt på morgonen men blev varmt även idag.

Hem till Hudiksvall kom jag vid 15-tiden och då gjorde jag faktiskt kortdag och åkte hem till tjejerna som idag fått vara hemma och bli rastade av Henke.Skönt att komma hem innan det är alldeles kolsvart.

Inga kommentarer: