onsdag, november 07, 2018

Rehab

Idag var det full fart på jobbet och jag fick en hel del pappersarbete utfört. Gick med tjejerna en skogspromenad i regnigt och tråkigt väder. Det är bara grått, dimmigt, disigt och lite småregnigt nu för tiden men skogen vid jobbet är väldigt fin att gå i så det är ju tur i alla fall.

Direkt efter jobbet idag så åkte jag till Kliniken för rehab med Vinna. Vi har haft en liten vilopaus förra veckan men nu kör vi igen. Tyvärr fick jag veta att de lägger ner Rehabbiten på kliniken så från och med 19 december kommer jag att behöva åka till Sundsvall för rehab vilket inge känns hanterbart då det är 10 mil dit enkel resa. Det lutar nog ändå mot operation för Vinnas del men det innebär ju i sig också att det behövs i alla fall ett halvårs rehab. Ja ja, vi avvaktar lite besked så tar vi beslutet sen… Idag gick det i alla fall bra och Vinna fick laser och vattentrask 2*10 minuter. Även idag fick Humla vara med som sällskapsdam och godistjuv.

Väl hemma blev det ytterligare en promenad i gråväder så när vi kom in var hundarna nöjda med undantag från att de ville ha mat. Humla är helt galen när det gäller mat nu för tiden. Kopplar inte riktigt av förrän maten är intagen.

Inga kommentarer: