torsdag, november 22, 2018

Black friday

Full huggning på jobbet idag. På förmiddagen vad det skype-seminarium om förorenad mark. Då det varit så mycket denna veckan så tog jag en lång promenad på lunchen. Blev ju ingen simning i veckan heller så då kan man promenera lite mera istället.¨

Idag slutade vi i rimlig tid också. Hade så ont i magen på eftermiddagen men det lättade lite efter fikat. Tyvärr kom det tillbaka igen när jag kom hem. Vi skulle göra bort att gå med hundarna och det var en ren pina. Hade sååå ont så jag minst knappt vad som hände…

Väl hemma igen så lag jag mid i soffan, under en filt, framför brasan. Fick ett glas rött vin vilket brukar röra om i magen men inte då.

Henke fixade middagen som idag blev en variant av Pasta Alfredo men med blomkål istället för pasta. Mumsigt var det men magsmärtorna förtog såklart det hela.

Vid 22-tiden släppte Elgiganten sina varor inför Black Friday och eftersom vi hade vår beställningslista för köket klart för oss så kollade vi helt enkelt vilka av dem som de var erbjudande på. Till vår glädje och fövåning så var många av våra varor på erbjudande. Vi tjänade 2900kr på kylen, 2900kr på frysen, 1600 kr på fläkten och 1000kr på ugnen. Bra där! Tyvärr blev det ordinarie pris på mikro och spishäll men vi känade ju ändå 8400kr i alla fall. Henke har under en längre tid spanat på ny tv. Jag tycker att det känts onödigt då vår tv faktiskt fungerar alldeles utmärkt men när just den tv som han anser att vi ska ha satts ner 15 000kr ja, då måste man ju passa på.

Kom inte i säng förrän vid 01-tiden men vad gör det när vi sparat en massa sköna tusenlappar. Magsmärtorna hade dessutom nästan upphört så det var ju också bra.

Inga kommentarer: