söndag, november 04, 2018

Den rätta känslan

Tack och lov hade jag rätt känsla i går. Humla väckte mig klockan 6 och ville ut så jag steg upp och släppte ut henne. Tog en resorb för säkerhetsskull och väntade på att hon till sist skulle behaga komma in efter 20 minuter. Då somnade vi om och vaknade igen först klockan 9 då hon åter väckte oss, den här gången för att hon vill ha mat. Hon har blivit en bestämd tant på gamla dar.

Kände mig hyffsat pigg men visst blev det en lugn morgon. Gjorde kesoplättar till frukost och Henke förberedda frukost för fösta halvan av veckan.

Efter maten gick jag och la ut ett sök till tjejerna som de fick ta in och sedan tog jag bilen och åkte till Totohallen. Som vanligt en rätt beskedlig skara som hjälptes åt att ställa iordning lokalerna för vintern men nu är allt på plats. Skönt att kunna köra inomhusträning nu när det är så mörkt.

Efter ca två timmar åkte jag hem och hämtade Henke som då hade bytt vatten i badtunnan och börjat snickra tak till hundhuset. Vi åkte till Forsa och hämtade bilen och sedan gick jag med tjejerna medan Henke fortsatte att snickra. Avslutade promenaden med att ta fyrhjulingen och slå ner plogkäppar som ramlat eller aldrig kommit upp.

Hundhuset är nu klart med undantag för en liten mellanvägg inne i huset och takpapp som ska spikas fast men vi behöver några reglar till så vi får göra klart i morgon.

Till middag idag gjorde vi Chili con Carne. En stor sats så nu har vi lunchlådor också för några dagar. Mmmm vad smaskigt och gott det blev!

Avslutade helgen med att se sista delen av “Allt för Sverige” och “Springfloden” samt fortsättningen på dokumentären om Diskoteksbranden i Göteborg.

Inga kommentarer: