söndag, november 18, 2018

Hundgården helt färdig

Började dagen med frukost och gick sedan en kortis med tjejerna. Direkt efter det så baxade vi in husvagnen i carporten. Skönt att den står under tak nu när det ska bli lite kallare till veckan.

När det var gjort åkte vi till jobbet igen. Med hjälp av tre starka karlar fixa Henke och hans föredetta kollegor in huset i hundgården på 10 minuter. Snabbt och smidigt. Eftersom vi ställde huset på pallar blev det lite högt. Tog lite spillvirke från bygget vid jobbet och säkrade runt hundhuset.

Hundgården är nu på plats. I morgon blir det premiär…

På vägen hem stannade vi bägge två och tvättade bilarna och dessutom veckohandlade jag.

När vi kom hem tog jag med hundarna ut i skogen och la ut ett sök. Gick sedan en promenad efter ån så fick de ta in söket efteråt. De fick sedan vara med ute på gården medan jag gjorde granruskor till uppfarten. Ska försöka ta en bild någon dag. Blev riktigt mysigt med belysning dessutom.

Lite ljung i krukorna vid groventrén. Garaget städade Henke så nu är det redo för pysselkväll till veckan.

Dammsög när vi kom in och fixade kycklingnätsgallret till kommande kranspyssel innan jag dammsög och klippte Henke. Idag har vi verkligen hunnit med mycket.

Innan middagen blev det en promenad runt Nordenholm och till middag blev det taco. Vi orkade helt enkelt inte göra nått annat.

Inga kommentarer: