onsdag, november 21, 2018

Kransbindning

Full fart på jobbet idag. På förmiddagen blev det telefon och lite annat och sedan åkte jag upp till Delsbo för inspektion hos tatuerare och på vägen hem svängde jag in och kontrollerade markundersökning inom vattenskyddsområdet.

När jag kom tillbaka till jobbet var hundarna övertaggade och skällde. Jag gick in och hämtade kläder och gick sedan ut för att gå en promenad. Vi gick en långpromenad på 50 minuter, totalt 4 kilometer.

Släppte in hundarna i hundgården och gick och käkade och satte sedan igång med en skrivelse som förhoppningsvis ska kunna avsluta ett 10-tal ärenden.

Hade tänkt sluta tidigt men inte kom jag iväg förrän 16:15. Skjutsade hem Eva-Lotta och åkte sedan en sväng till Mio och köpte en termos.

Kom hem strax före 17. Körde ut fyrhjulingen ut garaget. Bar ut tilltugget och körde igång värmen. Gick sedan en kortis med tjejerna innan jag gick in och värmde glögg och slängde i mig en choritzo. När jag gick ut till garaget hade redan 5 stycken anlänt. Totalt blev vi 12 stycken idag. På schemat stod kransbindning.

Flitens lampa lyste i nästan 2 timmar samtidigt som vi åt lite pepparkakor och drack glögg

DSC_1210bDSC_1212b

Årets alster liknade fjolåret men ifjol han jag ett objekt, i år hann jag tre!!!

DSC_1215b

När alla hade åkt och vi städat garaget så skulle alla grejer bäras in, möbler tas bort, fyrhjulingen köras in i garaget och och bilarna köras fram igen.

Trött i mössan sjönk jag ner i soffan vid 21:30-tiden.

Hann ändå med uppdatering av hemsidan innan jag kröp till kojs vid 22:30

Inga kommentarer: