måndag, november 19, 2018

Hundgårdspremiär

Började dagen med en dusch innan jag åkte till jobbet. Väl där fick hundarna sitta kvar i bilen fram till fikat. DÅ gick jag ut och skruvade fast rampen som vi byggde i gårkväll. La också in dynor i hundhuset och sedan blev det en promenad innan jag satte hundarna i hundgården för första gången. Kryddade marken med lite godis, likaså inne i hundhuset. I hundhuset har jag installerat en matterdriven timerstyrd ljusslinga så att det inte blir så mörkt.

Hundarna satt i hundgården hela förmiddagen och skällde bara vid ett till då en kollega kom upp mot hundgården för att röka. I övrigt såg jag Vinna ligga ihoprullad på en och samma plats större delen av tiden när jag tittade ut. Humla var antingen inne i huset, bakom huset eller i hörnet som skyms av ett träd.

På lunchen blev det en halvtimmas promenad oh när jag sedan gick med dem till hundgården igen så gick bägge två in i huset. Där låg de till jag hämtade dem. Hoppas att det fortsätter gå så här bra i fortsättningen också.

46457866_10215633026892406_901604478283677696_n

De fick sitta i hundgården fram till 15:15 fick de hoppa in i bilen då jag slog på kupévärmaren då. Där fick de sitta tills jag åkte hem strax efter klockan 16.

På vägen hem blev det ett stopp på Jysk, systemet och Hemköp och väl hemma lastade jag in lite grejer i bilen som jag ska komplettera hundgården med och sedan tog jag med tjejerna på en 5 km promenad genom byn.

När Henke kom hem blev det middag och sedan gjorde vi lite godis till pysselkvällen så nu är det klart.

Henke däckade i soffan efter maten med jag uppdaterade bloggen då det ännu en gång passerat nästan en vecka. Tiden går så fort att jag inte hinner med.

Inga kommentarer: