fredag, november 09, 2018

Grå och tung vecka

Pga vädret så har den här veckan känns tung. Knappt så att det har blivit ljust ens mitt på dagen. Man blir så slö och trött när det är så tråkigt väder samtidigt som vi ju är inne i en period då det är mörkt ute mest hela tiden, i alla fall när man är ledig.

Bestämde mig för att göra kortdag idag men var väldigt effektiv hela förmiddagen fram till lunch och en bit in på eftermiddag. När klockan blivit 13 packade jag ihop och tog med hundarna på en timmes promenad i skogen innan jag åkte till Medskog för att leta lite grejer till hundhuset och kontoret. Tyvärr fick jag inte riktigt tag i det jag ville men en reservplan blev det i alla fall.

Åkte sedan och tittade på ett misstänkt utsläpp i havet och avslutade med att köpa lite glögg innan jag åkte hem. Väl hemma så ringde polisen om ärende som jag varit i kontakt med dem om i jobbet. Blev ett långsamtal så min korta arbetsdag blev inte så kort som det var tänkt.

Vilade en stund med en kopp varm glögg. Kände mig ordentligt trött och sliten så det blev Henke som fick dra med mig och hundarna ut i mörkret före maten. Till middag blev det goda kycklingbiffar med ädelostsås och wokgrönsaker.

Pga huvudvärk blev det en tidig kväll och jag somnade i soffan. Vaknade vid 23-tiden och gjorde då matsäck inför morgondagen och plockade fram kläder mm så i säng kom jag inte förrän vid 01-tiden.

Inga kommentarer: