måndag, november 26, 2018

Möte och löpning

Vi började veckan direkt med ett möte om dokumenthanteringsplan. Efter mötet så bytte jag om och tog mig iväg på en löprunda med tjejerna. Blev en runda på totalt drygt 4 km men eftersom jag vill värma upp framförallt Vinna samt låta dem rasta sig så börjar jag rundan med promenad och slutar den lika så det blev totalt 3,5 km löpning och lite promenad.

Efter det så blev det en dusch och då fick hundarna sitta i hundgården fram till eftermiddagsfikat. Det går inte lika bra längre utan de står och spanar och ska skälla på alla som kommer och går och det funkar inte när det kommer och går folk hela tiden. Vi får se om vi kan ordna nått skydd och om det hjälper annars måste jag hitta en annan lösning för tjejerna på dagarna.

Efter jobbet blev det den vanliga promenaden hemma genom byn men först bar vi in de sista stora paketen med köksinredning. Efter maten satta vi igång med kvällsjobbet. Att gå igenom alla paket som levererats i förhållande till de packet som packats och som vi beställt. Allt stämde sånär som på vår stora bänkskiva som vi direkt konstaterade var borta. Vi konstaterade också att ett paket var skadat så det felanmälde vi och en ny kommer att skickas.

Innan vi var färdiga vid 22-tiden hade jag sådan huvudvärk att jag tog en tablett och kröp till kojs.

46718225_10215686433147529_5625174867218268160_n

Inga kommentarer: