tisdag, november 20, 2018

Löpningspremiär

Igår satt hundarna i hundgård för första gången i sina liv. gick kanon och idag gick det minst lika bra. När jag kom ut till dem på lunchen låg bägge i hundhuset. Vinna kom glatt ut men Humla sov så hårt att jag blev tvungen att lyfta på locket och väcka henne. Lilla stumpan!

På förmiddagen hade vi planeringsmöte för hälsoskyddsgruppen och direkt efter det så bytte jag om till träningskläder. Hämtade hundarna i hundgården och gick genom skogen ut till andra sidan gamla E4an. Sprang sedan en runda genom skogen, förbi Håsta och ner till Håstaäng igen och avslutade med lite nedvarvande prome:45nerade upp till Håstaängs gård igen. Totalt 4 kilometer varav 3,4 km löpning.

Hundarna lämnades i hundgården igen och jag tog en dusch före lunch och sedan satte jag igång att arbeta igen. Gjorde en genomgång av alla förskolor som blivit förelagda för ett antal år sedan. Nu ska flera ärenden avslutade och skrivelse skickas som bekräftar uppfyllelsen av föreläggandena.

När jag gick ner och slog igång motorvärmaren i bilen så fick hundarna flytta in. Klockan var då 15:45 så idag blev det hundgård mellan 9:15 och 15:45 med 30 minuters löpning/promenad mellan 12:30-13:00. Tror hundarna är mera än nöjda med denna lösningen. Hoppas bara på en mild vinter. Är lite blödig över att ha dem i hundgård när det är kallt ute.

Kom hem klockan 17:30, körde igång tvättmaskinen och ställde in de sista möblerna i garaget inför morgondagens aktiviteter. Tog sedan en huvudvärkstablett och la mig en stund. Huvudvärken gick över på 1 timma och då gick jag och tjejerna en promenad runt Nordenholm.

Lovade ju att försöka ta en bild på dekorationen på uppfarten. Min mobil ville inte vara med i mörker så bilden blir inte så bra men ni ser i alla fall hur jag menar. Tyvärr gick det inte att ta en helhetsbild där alla fyra dekorationerna syntes.

46637919_314359729168514_3255436926622105600_n

Hängde tvätt när jag kom hem och gjorde middag. Nu blir det soffhäng resten av kvällen för både mig och tjejerna.

Inga kommentarer: