fredag, november 23, 2018

IKEA-leverens

Härligt med fredag. Idag var en riktigt dålig dag när det gällde hundarna. De var helt hopplösa och skällde i ett. På carporten höll två plåtslagare på att sätta stuprör och hängrännor och runt kontorshuset grävde man dränering. Det skulle tydligt hundarna protestera högljutt mot. Var ute vid två tillfällen och sa till dem men det häll bara i sig i 10 minuter sedan var de igång igen. Tog därför tidig lunch och det passade alldeles perfekt idag eftersom Gunilla ringde och frågade om vi inte skulle ta en hundpromenad tillsammans idag.

Sagt och gjort! Så fick det bli och det uppskattades av både oss tvåbenta och de fyrbenta. Även om de inte busar så himla mycket så springer i alla fall mina hundar mera när de får några vänner till att röja runt med.

Gjorde “kortdag” idag och åkte från jobbet klockan 16. Henke åkte hem och tog emot IKEA-köket som levererades idag. 300 paket som skulle lastas in och såklart var i alla fall ett paket borta, det största! Bänkskivan med den underlimmade diskhon fanns inte med. De övriga 300 paketen har vi en vecka på oss att gå igenom. Vi får väl se om allt övrigt är med.

Slappade en stund hemma efter jobbet innan vi tog tjejerna på en promenad. De var helt slut på kvällen så skällandet har nog tagit på krafterna.

Till middag idag blev det en räkrätt och sen somnade Henke och jag satt och såg lite allt möjligt på tv.

Inga kommentarer: