fredag, februari 17, 2023

Huvudvärk och helgfeeling

 På förmiddagen var jag på jobbet och gick igenom en hel hög med akter. Kände att huvudvärken gav sig till känna men hade ingen tablett på jobbet så tänkte att jag kunde klarar mig tills jag kom hem på lunch. När jag åkte hem hade jag dock så ont att jag mådde illa. Stannade ändå till för att kolla hur oljesaneringen i västra hamnen förlöpte.


Väl hemma tog jag direkt en tablett och gick sedan en tur med hundarna för att tabletten skulle börja värka. Klädde mig så lite som möjligt för när jag mår så där illa är det skönt att frysa då känns både huvudvärken och illmåendet mindre.

Fick i mig lite mat när jag kom in och la mig sedan och sov i ca 30 minuter. Då hade huvudvärken släppt så att jag kunde göra de sista arbetstimmarna för den här veckan. 

När Henke kom hem gick vi direkt ut med hundarna innan det blev mörkt. Hann lägga ett sök med 10 dummiesar som tjejerna fick dela på innan vi gick en promenad genom byn. Det var superhalt eftersom det spöregnade. Vi hade tänkt hålla ut med grusningen eftersom regnet skulle övergå till snö men när vi kom till andra änden av byn fick vi putta två bilar som inte kom någonstans pga ishalka. Grusbilen ringdes ut och under tiden han grusade lyckades han glida i diket men traktorn också så det var verkligen isgata. Såklart började det snöa när gruset var på plats så nu ligger det snö över som vi kommer att behöva ploga bort i morgon om det fortsätter så här i natt.

Gjorde fetaostbiffar med chevrésås och pommes till middag och sen blev det tv-titt på kvällen.

Inga kommentarer: