torsdag, februari 23, 2023

Inspektion, löprunda och VM-succe

 Började även idag arbetsdagen på plats på kontoret. Inte nog med att vi fått mycket snö, nu har vi dessutom svinkallt också. Bara tomten som saknas nu känns det som....

Direkt efter fikat åkte jag dock ut på en inspektion på ett företag som ligger på den sidan av stan där vi bort. Efter inspektionen åkte jag hem på lunch och tog även idag en promenad genom byn på lunchen. 

På eftermiddagen satt jag och jobbade hemma och hade då förmånen att även kunna ha lite koll på Skid-VM där det var sprint på schemat idag. De svenska damerna inledde VM med en jättesucce direkt då de slutade 1, 2, 3 och 4 i sprintfinalen. WOW!!!!

Tyvärr gick det inte lika bra för de svenska herrarna men Calle Halvarsson var i alla fall i final.

Direkt efter jobbet när Henke kom hem tog jag med Esset på en löprunda igen. Samma runda som igår men i lägre tempo, 5:22 men kändes mycket bättre och lättare idag. Henke gick en kortis med Vinna sen skjutsade jag in honom då han skulle avtackas med middag och bowling då han slutat på Pandrol.

Direkt när jag kom hem blev det ytterligare en promenad eftersom Vinna gått så kort. Igår gick jag 17000 sten och idag blev det 15000 steg. Inte illa när jag dessutom cyklat några mil på kontorscykeln bägge dagarna samt jobbat nästan 9 timmar / dag.

Till middag blev det palt eftersom Henke ändå åt borta. Hämtade honom vid 21:30-tiden och sen var den dagen över...

Inga kommentarer: