torsdag, februari 02, 2023

Löpning och tototräning

 Idag var jag på plats på jobbet på förmiddagen och sedan jobbade jag hemifrån på eftermiddagen. Var ute och kollade upp några klagomålsärenden och skrev en del. För första gången blev det inte direkt någon rensning i arkivet.

På lunchen var det fint väder så jag gick en tur efter skoterleden sedan på eftermiddagsfikat tog jag med Esset på en löprunda. 

Frös innan jag skulle iväg. Det var sedan enormt halkigt så jag tog broddar och såklart gick den ena brodden sönder efter bara några hundra meter. Var sedan tvungen att stanna och ta av mig skorna då jag glömt mina doftinlägg kvar i dem vilket man inte ska ha när man använder dem. 

Sprang vidare och det gjorde ont i hälen och dessutom lyckades jag tappa ett av inläggen ur fickan utan att jag märkte det man som tur var hittade jag det på tillbakavägen. Hur som helst en allt annat än bekväm löprunda men nu är den i alla fall genomförd.

Efter arbetsdagen åkte jag till totohallen och tränade. Blev både lydnad och tolling/apporteringsträning så den blev i alla fall riktigt bra.


Kvällen i övrigt blev lugn med lite telefonsnack och tv-titt.

Inga kommentarer: