onsdag, februari 01, 2023

Halvvägs....

 Så var man halvvägs inne i den här veckan. Även idag var jag på plats på jobbet och Henke åkte idag hem till tjejerna på  lunchen. 

Hade ett möte med bl.a. länsstyrelsen på förmiddagen och det mötet var nere på Guldsmeden där vi hade våra kontor tidigare. Konstaterade att detta var första gången sedan vi flyttade i september 2018 som jag var uppe på guldsmeden. Helt otroligt att jag inte haft ett mötet i huset på nästan 5 år.

När mötet var klart åkte jag, Jonas och Ulrika till Strandpiren och åt lunch innan jag körde tillbaka till kontoret igen för att jobba av lite skrivelser och annat.

Hem klockan 16:30 å då blev det den vanliga promenaden genom byn eftersom vi flyttade inomhusträningen till torsdag istället. Få se hur mycket folk det är där då....

På kontoret hann jag också med att cykla på kontorscykeln. Blev först 1,5 mil innan mötet på förmiddagen och sedan 1,6 mil medan jag satt och skrev på eftermiddagen. Riktigt riktigt bra att få ihop 3 mil på en dag när man annars inte rört sig så mycket.

Henke handlade efter jobbet och då hade de erbjudande på lövbiff så det blev en spontan lyxmiddag så här på lillördag. Lövbiff med pepparrot och senap med pommes. En av mina favvorätter 😂

Var väldigt trött då det varit mycket tidigare i veckan så jag somnade i soffan.

Jag som skulle ringa till min bror som fyller år idag men det får bli i morgon istället.

Inga kommentarer: