söndag, februari 19, 2023

Medaljregn, viltträning och löp

 Fantastiskt fint väder idag. Soligt, blå himmel och väldigt vitt efter snön som kom igår. Tyvärr blåsigt men ändå härligt att vara ute. 

Efter en lugn morgon efter en riktigt skitnatt så tog vi tjejerna på en promenad genom byn och upp till vägen och sedan skoterleden tillbaka. Esset fick springa lös och så även Vinna men hon springer inte lika mycket.

När vi kom hem bänkade vi oss framför Herrarnas sista lopp i skidskytte VM. masstarten. På herrsidan hade jag inte jättestora förväntningar men visste såklart att chansen fanns men Boe har ju varit så överlägsen. Blev enormt spännande och kunde väl inte sluta bättre. Sebastian Samuelsson tog guld och Martin Ponsiluoma silvret före J T Boe. Hurra!!!! Grymt spännande var det in i det sista.

Direkt efter herrloppet tog jag med Esset och vilt som jag tinat. Försökte hitta en plats men hyffsat mycket barmark och dessutom sol för att kunna fotografera lite. 











Esset skötte vilthanteringen alldeles utmärkt som synes.

En kort promenad för att se vart spåren från sandbilen gick. När vi kom hem efter promenaden hade någon sandat vår uppfart upp till huset och vi vet inte vem. Efter lite luskande så visade det sig att det var Victor som varit framme. Mycket uppskattat!!!

När vi kom in igen var det dags för damernas sista lopp och det blev omen ännu mera rafflande där Hanna Öberg lyckades hålla undan och ta hem Guldet! Wow volken dag!!!

Efter damloppet tog vi ut hundarna igen. Den här gången fick Vinna ta ett sök eftersom hon inte var med när jag körde med viltet. Blev sedan en kort promenad innan vi gick hem och lagade mat, fläskfilé i vitlökssås.

Efter maten var jag helt slut och fullkomligt däckade i soffan och sov fram till klockan 22. Nattsömnen blev väl inte helt optimal efter detta.

Jag misstänker att Esset börjat löpa men har inte sett nått blod ännu men får hålla lite extra koll nu.

Inga kommentarer: