torsdag, november 04, 2010

Halloweenfest

Jobbade på som vanligt idag. Ännu en BRA dag. Full fart fram till klockan 10 då jag och Helena åkte ut på inspektion på Njutångersgården. Inspektionen varade fram till klockan 12:15 då jag åkte hem på lunch.

Tog med hundarna på en promenad upp i skogen. De fick dessutom ett tennisbollssök med 4 bollar/2 bollar var. Håller söken hyffsat stora trots det lilla antalet apporter. De kom hem precis samtidigt men sina respektive bollar.

Gick vidare och la ett mindre sök med bara varisn boll. Denna gång fastnade de bägge två i en svacka men jobbade sig vidare och fixade varsin boll. Duttiga vovvar!

Efter lunchen åkte jag och kollade på ny belysning till kontoren och kom därför inte tillbaka till kontoret förrän vid 14-tiden. Fixade då en skrivelse fram till fikat och ytterligare en efter fikat.

Efter jobbet, eller klockan 16 så hade vi jobbfest. Emma, Maria och Per hade fixat Halloween-fest. Började med en spökig tipspromenad på stan. Fortsatte sedan med träning och bastu och snacks nere i källaren. Klockan 19 var det middag i ett välsmyckat lunchrum på jobbet. Spindelväv, lyktor, spindlar mm prydde hela rummet.
Till middag serverades:

Förrätt: Pumpasoppa

Varmrätt: Pumpapaj med sallad ur en pumpa samt tsatsiki

Efterrätt: Var en fantastisk buffe med hör och häpnad:

- Vitchokladmousse

- Vit chokladdoppad chokladbollar

- Chokladmousse

- Chokladrutor

- Fingrar

- Rostade chokladdoppade nötter

Behöver jag säga att vi var mätta efteråt?

Under kvällen bjöds också på diverse lekar och aktiviteter däribland en tävling som gick ut på att rita så att lagkompisarna kunde komma på vilken film som illustrerades. Vi vann!!! Både den tävlingen och totalt!!! Tack Emma, Maria och Per för en trevling och mycket välordnad fest! Skoj var det också att Ulrika kom för detta blev henne avtackningsfest. Vi saknad dig!!!

Här kommer lite fler bilder från kvällen:

Inga kommentarer: