tisdag, november 09, 2010

Inflyttning

Idag var mitt rum på jobbet nästan klart men tillräckligt för att jag skulle kunna flytta in i alla fall. Nu är jag installerad om än utan anslagstavla, gardiner och krok för kläder.

Full huggning när det gället skrivaren och kopiatorn har det också varit. Nu ska det förhoppningsvis bli en ny skrivare så får vi se om det blir en ny kopiator också.

På lunchen tog jag med en soppa upp i skogen och drack den medans jag gick. Hundarna fick två tennisbollssök men bara med 2 bollar/sök denna gång.

Planering inför kommande revision tog hela dan idag. När alla andra i gruppen gått hem fixade jag lite "egna" ärenden så jag blev kvar på jobbet fram till klockan 18, två timmar på flexen igen altså.

Hemma tog jag med hundarna på en lång promenad. Stor del av promenaden gick denna gång efter vägar så det blev en hel del hundmöten. Något som jag inte riktigt gillar men vissa gick i alla fall bra medans vissa resulterade i utfall från nån av hundarna. Inte skoj!

Palten räckte till middag även idag och dessutom så har jag frusit in 3 stycken så ytterligare en middag och en lunch kommer det att räcka till.

Jag som inte är nån Facebookare fastnade på FB hela kvällen ikväll. Jag som var så trött att jag trodde att jag skulle somna direkt efter maten. Men hundsnack piggar på en!

Inga kommentarer: