onsdag, november 17, 2010

Skönt med fredag på en onsdag

Sov enormt dåligt i natt... Vaknade strax efter klockan två och kunde inte somna om. När klockan var tre gick jag upp och satte mig vid datorn en stund, eller rätt länge, till 04:15. Tyvärr kunde jag itne somna om efter detta heller för då hade jag en irriterat finger som ryckte som jag låg och irriterade mig över. Alltid är det nått...

Dagen på jobbet löpte på OK. Mycket att ta ställning till nu men det går frammåt och jag känner att det kommer att bli skönt när december är över och det det blir ett nytt år.

På lunchen gick jag och gjorde några ärenden, före lunch var vi en sväng på Iggesund hårdkrom och den uppstädning som sker där nu och efter lunch mailade jag och skrev div. grejer som jag var tvungen att bli klar med innan jag gick på ledighet.

När vi åkte från jobbet blev vi sugna på pizza så vi åkte och käkade det på O´Sole Mio innan vi åkte hem, det är ju ändå fredag ;). Väl hemma gick jag med hundarna medans Henke gjorde vår Julklappsbeställning. Årets julklappar till oss själva blev:
- En ny bärbar dator till mig (köptes igår)
- En ny stationär dator till övrevåningen med tillhörande stor skärm
- En mediadator till tvn med tillhörande trådlöst tangentbord
Stort inköp å dessutom lite tillbehör till ovanstående men nu är det gjort...

När jag hade gått med hundarna började vi installera den nya bärbara datorn och det tog tid för dessutom skulle allting brännas ner, sk recoveryskivor och diverse annat. Annars såg vi CSI Miami men mera hann vi inte...

Inga kommentarer: