onsdag, november 24, 2010

Toktrött

Jobbade på som vanligt idag med diverse möten och dessutom en hel del flyttande då fyra stycken skulle tillbaka till sina rum och 3 nya rum skulle tömmas och dessutom var två av de som skulle flytta tillbaka borta.

Efter jobbet var jag enormt trött men hade ändå tänktbaka men den planen gick i stöpet. Istället tog jag en promenad med hundarna. En promenad som präglades av inkallning på Humla som hela tiden skulle iväg. Varken Neo eller Humla är såna som brukar dra iväg men idag var Humla ENORMT sök/jaktbenaägen som hon drog hela tiden. Tack och lov så kommer hon ju när man ropar så man törs släppa iväg henne. Efter ca halva promenaden drog Humla och efter henne stack Neo som en avlöning. Denna kom kom de inte å de drog dessutom mot det hålls om vägen ligger så jag blev lite nervös. Efter bara några sekunder hör jag skäll och morr som hundar som ryker ihop. Hann tänka att nu har de flugit på nån hund. Sprang mot ljudet och finner hundarna inom 30m. De står då tillsammans och Humla har ett rådjusskinn i munnen så det var nog upprinningen till ljuden. Humla lämnade ifrån sig skinnet men hittade snabbt ett till men inte heller det är ju nått problem att få så vi lämnar skinnen och går vidare.

Väl hemma är jag så enormt trött. Henke hade hunnit skotta och börja med maten men vi inledde med varisn kopp glögg sedan limmade jag ihop ramen till anslagstavlan så jag hoppas att tag kan göra den klar i morgon.

Efter maten somnade jag en stund men ville ju se "Halv åtta hos mig" eftersom det är ifrån Piteå och sedan "Såld på hus" som idag var från Hudiksvall men sen var jag borta. Vaknade vid 23 å spikade ihop ramen sen somnade jag snabbt i sängen när jag la mig i den...

Inga kommentarer: