onsdag, november 24, 2010

Riktigt busväder

Idag småsnöar det och blåser rejällt så det är ett riktigt busväder.

På jobet är det byggkaos och dessutom ENORM brist på folk. På eftermiddagen fanns endast en person på kontoret av de 15 som normalt jobbar här. Inte bra men allt verkar ha kört ihop sig denna dag. Kurser, inspektioner, möten, VAB, ledigheter och sjukdommar...

Efter jobbet åkte vi och handlade och sedan gick jag ut med hundarna direkt när vi kom hem. Det snöade lite och blåste rejällt. Vad är det med hundarna nu för tiden. Gick uppe i skogen och Vips så var Neo borta. Neo är den som kan fastna vid det han håller på med och då spelar det inte nån roll hur jag beteer mig. Så verkade det vara idag för jag ropade visslade och tjoade men ingen Neo. Var skulle jag leta? Hur som helst så gick jag tillbaka och hann gå rätt långt innan den lille mannen behaga kommar från nån stans. Nu blev det koppel på men vips så var Humla borta... Phust! Ropade på henne och jag vet ju att hon kommer, frågan var bara om hon hörde mig ropa men det gjorde hon uppenbarligen för hon kom springande med en stor bit rådjurskinn i munnen. Hon är allt duttig min lilla flicka! Hur som helst så fortsatte promenaden på det där viset så jagledsnade till sist, kopplade dem och promenerade hem.

Väl hemma monterade jag upp julslingan som sitter på bron. Fick en ny kontakt på Clas Ohlsson så nu funkar båda slingorna. Tog sedan in adventsljusstakarna men de får vara släkta tills helgen. Tillagade lasagne till middag och Henke hade fixat lite förrätt så vi smaskade på det under tiden vi såg "Halv åtta hos mig".

Efter maten monterade jag ihop min anslagstavla och sedan bakade jag lussekatter. VIlken effektiv dag men huuuuuu så tröttt jag var när jag la mig klockan 23:30.

Inga kommentarer: