lördag, november 20, 2010

Shopping på Birsta City

Sovmorgon fram till närmare 09:00 sedan väntade frukost och utcheckning lagom till klockan 10. Idag bar resan av mot Birsta och IKEA och Birsta City dit vi anlände och började med IKEA men dit hade det redan hunnti komma VÄLDIGT mycket folk, Ida och Gösta gick direkt på "pryttelavdelningen" medans jag och Henke snabbt passerade hela IKEA men började shoppa först på avdelninge med alla smågrejer. Vi skulle ha diodlampor och det hittade vi så vi köpte två uppsättningar och sedan slank det ned en kandelaber, lite galgar och ljus.

Efter detta fortsatte vi klädshopping tjejerna mot killarna... Träffades och fikade och delade sedan på oss igen och shoppade tills vi var nöjda. Hade då hunnit med inköp av underkläder, skor, kuddar mm alla riktiga fynd!

Innan vi lämnade Sundsvall käkade vi på MAX men sedan bar det av hemmåt.

Vi lämnade bara in alla grejer, packade upp lite snabbt och åkte sedan vidare till Enånger där hundarna var hos Lasse och Birgitta.

VI satt och pratade lite när vi kom, åt sedan förrätt innan Lasse och Henke gick ut och grillade och sedan åt vi entrecote, haloomi, potatisgratäng och Tsatsiki. Kvällen spenderades framför tvn med Så Mycket Bättre och Heartbrake Hotel.
Neo myste PÅ mig och Humla hade en ytterst annorlunda stil i soffan...

Inga kommentarer: