måndag, maj 30, 2011

Mötesdag och hundfynd

Idag var det möten och möten. På förmiddagen blev det styrgrupp, handlade fika till eftermiddagsfikat och hann upp på kontoreten snabbis före lunch. På eftermiddag var det sedan nämnd.

Är nog lite sliten efter helgen för när jag kom hem var jag fruktansvärt trött och var tvungen att lägga mig en stund och somnade lite lätt. Före det så stannade vi på Mio och rapporterade att soffan blivit så nött i tyget på en dyna så de skulle höra av sig om ett par dagar om huruvid vi får en ny klädsel på den dynan eller hur vi ska göra.

Blev sedan middag med fetaostfylld fläskfilé och sedan var det hög tid för hundarna att komma ut. Klockan hade hunnit bli 20.00. Blev en promenad i skogen men det gick inte att stanna till för en sekund för nu har sattygen gjort sitt inträde MYGGEN är tillbaka!!!!!

Efter promenad i skogen tog jag bilen till klubben och kommenderade Gunilla inför lydnadpremiären. Humla och Neo fick också komma ut och köra en platsliggning som gick bara fint.

På vägen hem mötte vi 2 Bedlingtonterriers på vägen så vi stannade och kopplade dem. Promenerade sedan med dem ner till huset där jag vet att de bor. Då mötte vi den tredje hunden men den vågade sig inte fram. Precis i samma veva ser jag Christina som äger dem komma körande med bilen. Slutet gott allting gott!!!

Inga kommentarer: