fredag, maj 27, 2011

Regn och blåst

Sov RIKTIGT bra i natt och vaknade runt 08:30. Vädret var grått och tråkigt så vi åt frukost inomhus. Först strax efter 10-tiden hade vi käkade klart och vi packade alla ihop våra saker och började gå ner till bryggan precis lagom tills bpten anlände.

Det både regnade och blåste en hel del när vi lämnade Agön så turen blev både blöt (i alla fall för packningen som var ute) och krängande så det stundvid blåste rejällt höga vågor.




In till stan anlände vi runt 12:15 å vi var rätt blöta när vi kom tillbaka till kontoret. Tur att jag hade torra kläder där för allt var blött.

Efter lunch och diverser uppackning och diskning så var det tid att börja jobba. Det blev väl inte allt för effektivt men lite mail, lite telefonsamtal och sedan gick Mats på semester och vi andra tog helg.

Efter jobbet åkte vi till Pierre och Co som hade rea så Henke investerade tre skjortor, två t-shirtar och för egen del blev det en träningsoverall och en Windstopperväst.

När vi kom hem blev det snabbt middag och sedan packade jag upp och röjde undan lite. Betalade några räkningar och gick en promenad med hundarna. Lyckades dessutom få igång GPS:en. Hoppas att den funkar nu...

Kvällen i övrigt blev lugn, Henke åkte iväg och spelade poker och jag uppdaterade dagboken.

Inga kommentarer: