tisdag, maj 24, 2011

Trädgårdsdags

Full fart på jobbet även idag. Mycket smått och gott som ska fixas nu.

Var hem på lunchen och höll på att blåsa bort. Det slog och levde om i huset så hundarna var lite småstirriga när jag kom hem. Efter en promenad var dock allt som vanligt igen.

Efter jobbet idag så åkte vi och köpte med jord och kodynga men det visade sig att vi var sent ute för det två första ställerna vi var på hade slut av båda. Nåväl 8 säckar jord och 4 säckar dynga blev det i alla fall till sist.

Efter middag som idag bestod av Grekiska hamburgare med tsatsiki och fetaost så gick jag en promenad med hundarna. De fick ett tennisbollssök att dela på och tempot håller i sig. Jag hoppas och hoppas att det släppt för Humla. Får se i morgon när det är träning igen. Ska försöka få till ett viltsök nån gång under kvällen.

När jag kom hem hade Henke fixat pallkragarna. Vi har byggt på de tre vi hade sedan tidigare och lagt till ytterligare en till. Henke hade också planterat om våra jordgubbsplantor så nu är de fördelade i två lådor.

När jag kom avslutade vi det hela, klippte ner en vinbärsbuske och rabarberna samt beskar eken. Full fart i trädgården altså så vi kom inte in förrän vid 21.30. Bra dag helt klart!!!

Inga kommentarer: