söndag, januari 04, 2015

Hundträning i Totohallen

Herrejösses! Träning i totohallen två dagar i rad!!!

Dagen började dock inge vidare. Sov dåligt, håller på att bli ordentligt förkyld. Ont i huvudet men fick i mig lite frukost och gick sedan en runda runt Nordenholm. När vi kom tillbaka hem var jag tvungen att att lägga mig en stund men sedan tog jag mig i kragen och åkte iväg till Totohallen där jag och Anna träffades och tränade lite. Som vanligt ligger fokuset på rutan och fjärrdirigering för både Humla och Vinna. Sakta sakta går det framåt. Humla börjar bli riktigt säker på det första skiftet men det svåraste skiftet är från stå till sitt då hon fortfarande gärna rör sig lite framåt. Vi jobbar vidare.

För Vinnas del är ligget jättefint men sittet kan hon bara när jag står nära henne. Där jobbar vi på att utöka avståndet. Rutan funkar fint för dem bägge….

Huvudvärken blev inge bättre så när jag kom hem var det bara att lägga sig och vila, somnade en stund och då piggade jag på mig.

På kvällen var det Hockey som stod på schemat men tyvärr gick det inte Sveriges väg denna gång så de får sikta in sig på bronsmatch istället.

Inga kommentarer: