fredag, januari 16, 2015

Nu har den anlänt….

Händelserik dag idag! Fick mycket gjort på jobbet där jag nu kommit igång med att göra nya ärenden själv i diariesystemet. Slog till med att göra 40 ärenden på en gång. Gjorde dessutom den första skrivelsen på dessa ärenden men han inte få iväg allt rent fysiskt så det får bli på måndag.

Som vanligt sen lunch för min del och sedan fick hundarna hänga med i bilen. Henke åkte hem vid 14:30-tiden för nu har den äntligen anlänt… Synd bara att det inte kan komma på plats förrän snön har försvunnit.

FOT852E1

Lite tur var det också att reservdelarna till tvättmaskinen kom så de kunde åka hem till oss direkt och installera det eftersom Henke var hemma. Nästan två veckor utan maskin gör att vi har lite tvätt nu att ta tag i… Blinkar

Jag slutade lite tidigare, strax före 16. Åkte på systemet och på Ica och åkte sedan hem och började fixa med maten. Blev lite tight men vi hann….

Förrätt: Crustader med ishavsröra och parmainlindad chevré samt oststicks. En välkomstdrink på konc svartvinbärssaft, gin, tonic water, lime och citron.

Varmrätt: Fiskgryta med musslor och aioli

Efterrätt: Friterad brie och hemgjord Philadelphiaglass. Vet inte vad som hände med brieosten men den blev verkligen inge vidare. Blev inte så krämig som den ska vara och smakade dessutom lite beskt. Trist!

Katarina, Jonas, Lasse och Birgitta var gästerna för kvällen.

Härlig start på helgen!

Inga kommentarer: